Kortrijk Doet Mee

Park onder bescherming van het publiek

Het idee

Onze parken zijn te desolaat, het is tijd dat de stad & samenleving meer gebruik gaan maken van de parken. Om dit gegeven leven in te blazen gaan we kamperen in het park! Wat? ja.. Kamperen in de winter kan ook! Maar nu, ook jij bent aan zet!! Heb je iets wat je kan delen? De mensen maken het park! Wil je een bar bemannen of zelfgemaakte cupcakes komen verkopen? Heb je een idee om het park te versieren? Deze actie behoort aan het volk! DIY-gezelligheid troef!!! Iedereen is welkom! Join us en post je ideeën. Mail ons en we zetten je idee op de kaart!

Wat wij zelf doen

Dat laten we zien met een reuze kampvuur, vuurkorven, Bolwerk Vzw laat het vuur branden in je hart! Kampvuur zonder muziek? Neeeje!!! cinéPalace stuurt verrassende akoestische klanken in de ether! To be continued... Een openlucht-cinema zie Lieve Zusjes- Stoere Broers, warmte van Instituut voor Volkswarmte, de verwarmde banken om gezellig naar je film te kijken maar ook een primeur...ssstttt, je ontekt het daar! Een stads-BBQ & de langste tafel om je zelfmeegenomen eten en drinken te verorberen. De Kringloopwinkel doet ook mee en maakt het nèt nog iets comfortabeler! We maken soep met de groentjes van Bio in de stad.. CanvasCamp zet voor ons 10 tenten neer! Wist je dat je je tent kan verwarmen?

www.facebook.com/events/1490807401185507/

Reactie van de stad

Fantastisch initiatief, We kijken uit naar 8 november volg alles op de voet: facebook: park onder bescherming van het publiek

Neem contact op met de initiatiefnemer