Kortrijk Doet Mee

Oproep Sinksen 17: Kortrijk Werft!

De voorbereidingen voor SINKSEN 17 zijn reeds gestart. We willen verder bouwen op de vorige editie en nodigen jou en je vereniging terug uit om SINKSEN mee vorm te geven. Rode draad doorheen Kortrijks grootste stadsfeest is het thema ‘Kortrijk Werft!’.

De voorbereidingen voor SINKSEN 17 zijn reeds gestart. We willen verder bouwen op de vorige editie en nodigen jou en je vereniging terug uit om SINKSEN mee vorm te geven. Rode draad doorheen Kortrijks grootste stadsfeest is het thema ‘Kortrijk Werft!’. Hiermee appelleren we op je verbeelding. Je kan het thema letterlijk nemen. Al gezien hoeveel werven de stad op dit moment telt? Al opgemerkt hoe bepalend de torenkranen zijn dezer dagen voor de Kortrijkse skyline? 
Kortrijk Werft! kan je ook lezen in de betekenis van werven als aanzetten om mee te doen,…Vandaar ook dit jaar deze oproep.

Wil je een plein invulling of vorm geven in het thema? Wil je meedoen aan parades of streetacts? Zit je op een ei te broeden of heb je zelf een leuk idee voor Kortrijk Werft!... Laat het ons dan weten.

Je kan het formulier 'Call for interest SINKSEN 17, aanvraag projectsubsidie SINKSEN 17' binnenhalen als pdf-bestand. Je dient de aanvraag vòòr 6 november 2016 in bij team Evenementen & Verenigingen, stadhuis Kortrijk, Grote Markt 54, 8500 Kortrijk.

Alle info via http://www.kortrijk.be/sinksen